Prosimy o umieszczanie postów we właściwych kategoriach, w niewłaściwych będą usuwane
| Strona: 1 / 1 strony: [1] |
Gastronomia - porady | |
| | Logun | 23.03.2024 11:35:15 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 69 #8165030 Od: 2023-10-26
| Po przeczytaniu artykułu na https://burbonik.pl/2024/02/16/lodowki-na-napoje-dla-gastronomii/ o lodówkach na napoje dla gastronomii, zaczynam się zastanawiać, które cechy są najważniejsze przy wyborze tego rodzaju sprzętu do mojej restauracji. Czy ktoś może polecić mi artykuły lub poradniki, które pomogą mi lepiej zrozumieć ten temat? Będę wdzięczny za każdą wskazówkę. | | | Electra | 27.04.2024 14:30:32 |
|
| | | buzka | 10.04.2024 15:50:52 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 94 #8169820 Od: 2021-6-8
| Mysle, ze jak dopiero zaczynasz w biznesie gastronomicznym to dobrym pomyslem jest doszkolenie sie w temacie, pomocne moga byc kursy i szkolenia jak https://twojegastro.com/nasze-szkolenia/szkolenie-manager-gastronomii/ - sa one prowadzone w formie warsztatow, wiec faktycznie mozna wyciagnac maks wiedzy i umiejetnosci z nich | | | mczay | 24.04.2024 10:48:43 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 500 #8174353 Od: 2018-4-26
| Kiedy zarządzasz własnym lokalem gastronomicznym, kluczowe jest znalezienie rzetelnych dostawców żywności i produktów spożywczych. Podstawowe składniki, takie jak mąka, kasze czy ryże, możesz pozyskać bezpośrednio od renomowanych dostawców lub producentów - często można z nimi złapać kontakt online na ich stronach internetowych. Przykładowo, tutaj https://melvit.pl/b2b/kasze/kasza-jeczmienna-peczak/ można zobaczyć taki podstawowy produkt, w tym przypadku jest to kasza pęczak. |
| Strona: 1 / 1 strony: [1] |
<< Pierwsza | < Poprzednia | Następna > | Ostatnia >> |
Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!! |
|