Polskie Forum Kredytowe

Oferta dla firmy
T#397263
Facebook
Reklama

Lilka poziom 2

Ilość edycji wpisu: 1
#1956607 06.10.2014 13:49:27
Masz Firmę, bądź też masz zamiar w przyszłości ją otworzyć
skorzystaj z
ofert finansowania na stronie:

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

możesz skorzystać jednocześnie z kilku ofert

..........
wpis edytowany 07.04.2026 14:45:56
kris35

Ilość edycji Admina: 1
#2342242 08.10.2016 16:48:37
A mnie wydaję się że lepiej wziąć auto czy sprzęt dla firmy w leasing. Sprawdźcie na

znajdziecie tam więcej szczegółów. Polecam szczególnie dla firm z małopolski i krakowa
kris35

#2409638 17.03.2017 15:49:03
a słyszeliście o ofercie dla firm

?. Jest to oferta dla osób które chcą otworzyć własny biznes lub rozwinąć istniejący biznes. Na ich stronie możecie wyczytać między innymi o wygodnym programie ratalny, zrozumiałych warunkach umowy czy tez o formalnościach ograniczonych do minimum.
manieks
#2465185 14.09.2017 11:00:35
Zastanawia mnie gdzie otrzymam najlepszą ofertę bankową dla firm. Chciałbym wdrożyć w biznesie oprogramowanie microsoft

. Biznes jest młody i brakuje nam nieco na sfinansowanie takiego przedsięwzięcia. Dlatego też chętnie zapoznam się z propozycjami, oby jak najtańszymi. wesoły
Pozdrawiam!
mczay poziom 5
#2630207 22.01.2019 16:03:20
Dla mnie na temat moment ważna będzie współpraca z

ponieważ oferują oni pomoc podczas rozliczania projektów unijnych, a miałam okazję z takowych skorzystać. Mam nadzieję, że dzięki temu wszystko pójdzie zgodnie z moim planem i nie będzie żadnych pomyłek.
Moro55 poziom 1
#4950064 27.09.2019 00:21:10
Zastanawiam się nad zakupem podnośników. Chodzi mi o taki typowy sprzęt na budowę do wykończeń elewacji i tym podobnych prac. Chciałbym kupić takie

. Macie jakieś opcje jeśli chodzi o kredyty na tego typu sprzęt? Jakie trzeba spełniać wymagania? Dziękuję z góry za jakieś linki wesoły
borys.rzepicki

#5455375 06.05.2020 20:56:24
Wiedza o branży finansowej „od środka” to często klucz do najlepszej oferty leasingowej. Niewiele firm jest skłonnych aż tak wnikliwie analizować warunki leasingu różnych leasingodawców. Dlatego polecam SOS Leasing

. Posiadają dużą wiedzę i kontakty aby odpowiedzialnie zarekomendować odpowiedni leasing także dla twojej firmy.

Gdzie leasing samochodu? Tylko na stronie https://leasing.sos.pl/blog/gdzie-leasing/
adama poziom 1
#5475540 12.06.2020 20:43:06
Obecna sytuacja dla przedsiębiorców delikatnie mówiąc łatwa nie jest. Najważniejsze to się utrzymać, zachować płynność finansową. Nie każdy łapie się na tarczę, bank takiej firmie transportowej jak moja odmówił kredytu. Dobrze, że trafiłam na

i biznes kredyt. Trzeba złożyć wniosek, wtedy ocenią co można uzyskać. Cały proces nie jest długi, można do 600.000 zł na sam weksel otrzymać. Nawet w placówce nie musiałam się pojawiać. Ważne, żeby zakończyć rok na plusie. Kwota kredytu wyliczana jest na podstawie przychodów. To mnie uratowało.
Connect poziom 3
#8052428 16.02.2023 09:16:11
Warto zadbać też o pracowników. Na stronie

można znaleźć programy wellbeing, dzięki którym wydajność pracy wzrośnie, a pracownicy będą mniej zestresowani i przemęczeni.

Skup katalizatorów Warszawa
apap poziom 2
#8066497 26.03.2023 18:15:14
Ciekawą ofertę dla firm z zakresu utrzymania higieny i czystości znalazłem na stronie

. Firma Eko Higiena oferuje różnego rodzaju dozowniki, artykuły higieniczne środki czystości, chemię oraz sprzęt do utrzymania porządku. Mają świetnych handlowców, którzy chętnie zaproponują Wam kompleksową ofertę dobraną specjalnie dla Was z uwzględnieniem potrzeb Waszej firmy.
Reklama

aloxiomss447
#8360533 20.03.2026 20:51:52
A gdyby tak ugryźć temat z drugiej strony? Wydaje mi się, że inne podejście może być lepsze, choć pewny nie jestem.

deweloper łódź
Oferta dla firmy
T#397263
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!