Polskie Forum Kredytowe

Zdrowe dania w 5 minut
T#558972
Facebook
Reklama

Skoczek poziom 2
#7839931 08.07.2021 14:46:58
Większości z nas wydaje się, że na przygotowanie zdrowego posiłku potrzeba sporo czasu, w związku z czym w pośpiechu odpuszczamy sobie i rano albo w pracy sięgamy po słodkie wypieki albo przekąski typu fast food. Tymczasem w ciągu 5 minut można zrobić sobie wartościowy i nietuczący posiłek, np. musli. Nie trzeba przecież komponować własnych mieszanek, bo da się kupić gotowe o czystym składzie, np. w

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

. Od dłuższego czasu zamawiam stąd musli i owsianki w jednoporcjowych kubkach, smakują mi i widzę że sprzyjają dobremu samopoczuciu. Niemniej jednak szukam też kulinarnych inspiracji do tworzenie innych, błyskawicznych dań pełnych witamin. Podzielicie się swoimi pomysłami?
gru42
#7876914 29.10.2021 11:07:16
Ważne jest, aby posiłki robić ze zdrowych produktów. Sięgaj po zdrowsze zamienniki cukru, soli, ja teraz zamierzam też kupić mleko sojowe ze strony:

W ofercie sklepu jest bardzo szeroki wybór takich produktów.
Rosa
#7878071 02.11.2021 14:19:11
Kto ci powiedział, że musli jest nietuczące?

inka poziom 2
#7886652 25.11.2021 10:53:18
Szklanka soku wesoły Naturalnego, bez dodatków. Wystarczy nalać. Proponuję spróbować tych od Korab Garden. Tu

ich sok z aronii. Pyszny, zdrowy, tłoczony na zimno, z całych owoców.
mczay poziom 5
#7887521 27.11.2021 14:18:21
Szybki i zdrowy posiłek to na pewno kanapki w których składzie znajdzie się m.in. bezglutenowe pieczywo dostępne na stronie

Coraz więcej osób przekonuje się o negatywnym wpływie glutenu na funkcjonowanie organizmu dlatego z niego rezygnuje. Polecam i ja pójść ich śladem.
Reklama

Zdrowe dania w 5 minut
T#558972
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!