Polskie Forum Kredytowe

Lokaty Facto 5,25%
T#623251 W Skali Roku na 3 miesiące
Facebook
Reklama

Kasia poziom 1
#8146357 19.01.2024 10:41:42
Lokaty Facto to nawet 5,25% w skali roku dla lokaty na 3 miesiące, minimalna kwota 5000 zł, oprocentowanie stałe w skali roku.

Więcej znajdziesz na stronie:

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

Bezpieczny depozyt w solidnym Banku
BFF Banking Group jest największym niezależnym specjalistycznym podmiotem finansowym we Włoszech i wiodącą instytucją w Europie, specjalizującą się w faktoringu i pożyczkach dla administracji publicznej, a we Włoszech także w usługach związanych z instrumentami kapitałowymi, bankowością i płatnościami korporacyjnymi.
Grupa działa w 9 krajach Europy: we Włoszech, w Chorwacji, Czechach, Francji, Grecji, Hiszpanii, Polsce, Portugalii i na Słowacji.

.
rosetta568
#8149399 30.01.2024 21:20:40
Jeśli chodzi o doradztwo finansowe to ja mogę polecić specjalistów z Phinance. Bardzo rzeczowe i profesjonalne podejście do klienta. Jestem pewna, że znajdą rozwiązanie sytuacji wesoły
sonia poziom 2
#8175078 26.04.2024 13:03:10
Jakoś nie miałam okazji nigdy inwestować w lokaty, pewnie też dlatego że nie znam się na inwestowaniu. Najłatwiej oszczędzać i pomnażać oszczędności dzięki ppk. Przekonał mnie ten film

i nie żałuję bo dziś mam odłożone sporo kasy dzięki temu programowi
berent
#8243150 20.01.2025 12:07:27
Odkładam 10% tego co Zarabiam. Wpłacam na konto oszczędnościowe, szukam w którym banku mają promocje z wysokim oprocentowaniem na nowe środki i tam otwieram konto. Po okresie promocji najczęściej zmieniam bank.

Jakie macie zdanie na temat inwestowania w złote monety?
Pytam się bo zastanawiamy sie czy nie zainwestować w złotego kangura

Lokaty Facto 5,25%
T#623251 W Skali Roku na 3 miesiące
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!